Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عالی حرم مطهر رضوی از بازگشایی ۱۳ مسیر تردد در جوار روضه منوره ویژه زائران امام رضا (ع) و یک مسیر ویژه افراد سالمند جهت تردد با ویلچر برای زیارت از نزدیک مضجع منور رضوی با رعایت دستوالعمل‌های بهداشتی خبرداد.

خبرگزاری میزان - محمد مهدی برادران درباره اقدامات آستان قدس رضوی در راستای تسهیل زیارت مضجع منور رضوی برای زائران امام رضا (ع) اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در مشهد و اعمال محدودیت‌هایی در این زمینه، زائران گرانقدر این مطالبه را از آستان قدس رضوی داشتند تا با ایجاد شرایطی، از نزدیک‌ترین مسیر‌ها به مضجع نورانی امام رضا (ع) مشرف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: براساس تدابیر اندیشیده شده و همفکری مسئولان آستان قدس رضوی و مدیران استانی این مطالبه تحقق یافت و در حال حاضر ۱۳ مسیر تردد ویژه زائران حضرت امام رئوف (ع) و یک مسیر ویژه افراد سالمند جهت تردد با ویلچر برای زیارت از نزدیک مضجع منور رضوی مشخص شده و اکنون مردم با رعایت دستوالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا، مضجع شریف امام رضا (ع) را زیارت می‌کنند.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی تاکید کرد: ۱۳ مسیر تعیین شده جزو نزدیک‌ترین مسیر‌ها همجوار با ضریح منور رضوی است که زائران حضرت رضا (ع) از این مسیر‌ها تا چند قدمی ضریح برای زیارت حضور پیدا می‌کنند و شیشه‌های حائل بین مردم و ضریح تا برطرف شدن محدودیت‌های کرونایی، موقتی است.

وی تاکید کرد: مجوز بازگشایی روضه منوره هنوز به آستان قدس رضوی ابلاغ نشده، اما طبق بررسی‌های صورت گرفته بسیاری از زائران عزیز با اجرایی شدن طرح جدید مسیر‌های ترددی منتهی به روضه منوره ابراز رضایت بیشتری کرده اند و ما نیز برای بازگشایی کامل روضه منوره و تبرک جستن مردم عزیز به ضریح مطهر رضوی لحظه شماری می‌کنیم و آمادگی‌های لازم تمهید شده است.

وی بیان کرد: خوشبختانه طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته شرایطی در این ۱۳ مسیر ایجاد شده است که زیارت با رعایت آداب انجام می‌شود و علاوه بر آن به صورت روزانه دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت و جریان هوا طبق دستور و نظارت کارشناسان بهداشت شش تا ده مرتبه تعویض می‌شود.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی اضافه کرد: همچنین در انتهای مسیر زیارت، فضای مناسبی برای اقامه نماز زیارت پیش بینی شده است و مسیر زیارتی از مسیر‌های عبادی جدا شده و برای اولین بار روضه منوره بدون مانع دیده می‌شود و امکان مشاهده سنگ مضجع شریف حضرت نیز مهیاست.

بیشتر بخوانید: رواق‌های حرم مطهر رضوی نمونه‌ای ارزشمند از هنر دوره‌های مختلف تاریخ

انتهای پیام/

برچسب ها: آستان قدس رضوی امام رضا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آستان قدس رضوی امام رضا آستان قدس رضوی حرم مطهر رضوی روضه منوره روضه منور منور رضوی امام رضا مسیر ها ۱۳ مسیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۵۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعد از ۹ سال وقفه؛ چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟

به گزارش خبرآنلاین ،ایمان شمسایی ـ سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج ـ در نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت گفت: با موافقت بانک مرکزی هر یک از زائران حج ۱۴۰۳ می‌توانند مبلغ ۵۰۰ یورو به نرخی که این بانک اعلام خواهد کرد، از شعب بانک عاملی که در سراسر کشور معرفی می‌شود دریافت کنند.

ایسنا در خبری نوشت:به گفته سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان حج، این مبلغ در سهمیه ارز سالانه افرادی که به خارج از کشور سفر می‌کنند، محاسبه نخواهد شد.

سیدعباس حسینی ـ رئیس سازمان حج و زیارت ـ نیز در این نشست، درباره آخرین روند ثبت‌نام کاروان‌های حج تمتع گفت: عملیات ثبت‌نام حج در استان‌ها نزدیک به پایان است و فرآیند امور اجرایی دریافت روادید زائران حج ۱۴۰۳ تاکنون مطلوب بوده است؛ «رقم طلب» برای ۷۴ هزار زائر حج دریافت شده و دریافت «رقم طلب» بیش از ۱۰ هزار نفر دیگر هم درحال انجام است و پس از آن، دریافت روادید انجام خواهد شد.

نصرالله فرهمند ـ مدیرعامل موسسه فرهنگی عمره سعادت، که اجرای عملیات عمره را برعهده دارد، درباره برنامه‌ریزی اعزام عمره‌گزاران ایرانی به عربستان قبل و بعد از عملیات حج گزارش داد و گفت: هماهنگی با هواپیمایی در این خصوص انجام شده است و انتظار می‌رود پس از عملیات حج ۱۴۰۳ با توجه به زیرساخت‌های پیش‌بینی شده از ۲۰ ایستگاه پروازی، زائران به دو فرودگاه مدینه و جده (برای عمره پس از حج تمتع) منتقل شوند.

اعزام زائران ایرانی به عمره پس از ۹ سال وقفه از سوم اردیبهشت‌ماه آغاز شده و بازگشت آن‌ها به کشور تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد. در این بازه قرار است حدود پنج هزار نفر به عمره اعزام شوند. بنابر اعلام سازمان حج و زیارت کم‌تر از ۶ میلیون نفر در نوبت عمره هستند.

عملیات حج تمتع ۱۴۰۳ نیز قرار است از ۲۴ اردیبهشت‌ماه آغاز شود و پروازهای رفت زائران تا ۱۸ خردادماه ادامه خواهد داشت. سهمیه حج ایران حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر است. سازمان حج و زیارت اعلام کرده است حدود ۹۰۰ هزار نفر در نوبت حج تمتع هستند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901101

دیگر خبرها

  • بازگشت ۸۵ میلیون ریال به حساب زائران حج
  • زائران حج تمتع ۸.۵ میلیون تومان پس‌ می‌گیرند
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • سهمیه ارز مسافران حج اعلام شد
  • چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • بعد از ۹ سال وقفه؛ چند نفر به حج عمره اعزام می‌شوند؟
  • سهمیه ارز زائران حج تمتع ۱۴۰۳ اعلام شد
  • تأکید شهردار مشهد بر تملک پلاک‌های در مسیر و بازگشایی بولوار کرامت